Uw winkelwagentje

Over Level Up Toys

what's up Level Up Toys?

Level Up Toys is dè concept store met een exclusieve collectie geschenken voor de jeugd. Stuk voor stuk aantrekkelijke “toys & gadgets”, bij voorkeur duurzaam vervaardigd en niet onbelangrijk, betaalbaar. Wij zijn meester in het zoeken naar unieke artikelen: een stijlvol loopfietsje, een unieke teddybeer, een exclusief skateboard, enz. Ambitieus als we zijn zal ons assortiment steeds worden aangevuld met een eigen collectie pluche dieren.

Team

Wij zijn een Gents team merchandisers met één gemeenschappelijke interesse: liefde voor aantrekkelijk speelgoed. En wat geeft er meer voldoening dan kinderen gelukkig maken met een uniek geschenk: laat de jeugd gewoon genieten en zich ontwikkelen op een speelse manier met een gadget van onze webshop.

Teddy beren waren oorspronkelijk onze core business: wij zijn reeds de 4de generatie invoerders van pluche collecties! Liefde voor pluche artikelen zit dus in ons bloed en door de jaren heen hebben we ons assortiment verbreed met origineel speelgoed en gadgets. Uiteraard zijn we een ambitieus en creatief team en leveren we ook gepersonaliseerde knuffels aan bedrijven en organisaties met het label “Level Up Toys”. Level Up Toys staat voor origineel, stijlvol, duurzaam èn betaalbaar. Met deze filosofie in gedachten, hopen we dat onze goederen “met een unieke twist” volledig passen in jullie verhaal!

Gifting made easy

Heeft het goede rapport van je zoon of dochter een beloning verdiend? Kies dan voor één van onze combo deals!

Join the club

Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en profiteer van maandelijkse tips en deals! Interessant voor ons, maar nog interessanter voor jullie. Stay tuned & join the club!

Facebook Instagram

Luxury4 kids

Luxury4 kids is exclusiviteit ten top! Een beweegbare pluche olifant in levensecht formaat, een professionele airhockey-tafel, een gepersonaliseerd skateboard, een kermisattracie op uw verjaardagsfeest, een gepersonaliseerde pluche collectie, bij ons komen uw stoutste speelgoeddromen gegarandeerd in vervulling!

Start shopping